Important

ÎN PATRU ZILE: Opt situații de urgență pentru pompierii maramureşeni

Vineri, 05.10.2018, militarii Detașamentului Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de pe strada Zefirului. Focul a mistuit circa 15 metri pătrați din coperișul de lemn al construcției și circa 5 metri pătrați de perete din lemn.

Pompierii sigheteni au fost solicitați să lichideze un incendiu la un apartament din municipiul Sighetu Marmației. În urma incendiului, din păcate, proprietarul apartamentului, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit decedat de către pompieri. Cel mai probabil, bărbatul a lăsat o țigară aprinsă și a adormit. Focul a distrus diverse obiecte de mobilier și materiale textile.



Sâmbătă, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu de vegetație uscată pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare.

Duminică, 07.10., pompierii militari vișeuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în camera de zi a unei locuințe. Focul a distrus diverse obiecte de mobilier și circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn.Tot duminică, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în urma căruia au ars circa 200 kg de deșeuri menajere.

La Rona de Sus, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un șopron de fân. Flăcările au mistuit structura din lemn a șopronului împreună cu 5 tone de fân. În contextul desfășurării Sărbătorii Castanelor, un echipaj din cadrul Detașamentului Baia Mare a asigurat măsurile P.S.I. la spectacolul de artificii de aseară.

În această dimineață, pompierii băimăreni au intervenit pe strada Lebedei din municipiul Baia Mare, unde o mașină de spălat haine a fost cuprinsă de flăcări. Din fericire, incendiul a fost lichidat în cel mai scurt timp și nu au existat victime. (foto arhivă)

TRAGEDIE – Un bărbat și-a pierdut viața într-un incendiu la Sighetu Marmației

Te-ar putea interesa si

10 tineri liberali participă la Congresul YEPP din Braga, Portugalia

Vasile Dale

POLIŢIŞTII RECOMANDĂ: Cum putem preveni fraudele atunci când facem cumpărături online?

Vasile Dale

”ÎMPĂDURIM MARAMUREȘUL”: Puieți de stejar și paltin, plantaţi la Şomcuta Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult