BREAKING NEWSRecomandate

ACCIDENTE: CARAMBOL LA INTRARE IN BAIA SPRIE. TAMPANARE IN BAIA MARE (GALERIE FOTO)

Seria accidentelor rutiere continua pe soselele din Maramures. Asta dupa ce ieri dimineata doua masini s-au facut praf intr-o intersecite din Baia Mare, iar aseara un copilas a fost lovit pe o trecere din pietoni de pe bd Independentei.

Iata ca astazi dimineata pe drumul national 18 Baia Mare – Sighetu Marmatiei, la intrare in orasul Baia Sprie s-a produs un alt accident rutier. De aceasta data in eveniment au fost implicate mai multe autoturisme. Din fericire nimeni nu a fost ranit, insa pagubele materiale au fost importante.

Traficul rutier in zona a fost dat peste cap mai bine de o jumatate de ora.

Un alt eveniment rutier a avut loc ieri dupa masa la iesire din municipiul Baia Mare, pe DN18B. La intersectia strazilor Mihai Eminescu cu strada Dumbravei (soseaua de centura a orasului) doua autoturisme s-au ciocnit dupa ce unul dintre soferi nu a acordat prioritate de trecere unui alt vehicul care circula pe drumul prioritar. Din fericire nimeni nu a fost ranit, doar masinile au fost avariate.

Daca ati surprins imagini foto sau video cu incidente produse pe soselele judetului Maramures le asteptam fie pe facebook, fie pe adresa de email: [email protected].

Te-ar putea interesa si

RUPERE DE NORI: Gospodării inundate în Mânău. Intervin pompierii din Baia Mare şi Fărcaşa (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Elevii maramureșeni cu note de 10 la examenele naționale, premiați de ministrul Educației, Ligia Deca,  și președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan

Vasile Dale

DE LA CITITORI: I-A FURAT JANTELE CU TOTUL SI I-AU LASAT MASINA PE BOLTARI. POLITIA FACE CERCETARI (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.