BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SINUCIDERE LA PETEA: Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a spânzurat în timpul serviciului

Un angajat al Poliției de Frontieră s-a sinucis în timp ce era la serviciu. Acesta a fost găsit într-una dintre anexele de la vama Petea. Polițiștii de frontieră l-au căutat toată ziua și l-au găsit în jurul orei 16.00.

Bărbatul s-a sinucis din motive legate de serviciu, fiindcă ar fi urmat să fie retransferat la punctul de lucru al Poliției de Frontieră din Vișeu. Acolo unde bărbatul era încadrat în acte ca și fochist. Lucrătorul a fost încadrat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne din anul 2007, ca personal civil desfășurându-și activitatea la Sectorul PF Petea.

”În data de 14 octombrie a.c., in jurul orei 16.00, colegii din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Petea au descoperit într-o anexă care aparține sectorului o persoana fara semne vitale. S-a stabilit faptul că este vorba de un coleg , în vârstă de 53 ani, personal civil care isi desfasura activitatea in domeniul administrativ in cadrul sectorului. Imediat au fost anunțate organele de poliție din cadrul IPJ Satu Mare si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Satu Mare care au preluat cercetarile”, au declarat surse judiciare.

La fața locului s-au deplasat echipe de criminaliști. Martorii sunt intervievați pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.

Cercetările sunt în desfășurare la această oră la vama Petea.

Sursa PresaSM

Te-ar putea interesa si

Stațiunea din nordul țării care a devenit un must-have al sezonului. Se apropie de 200.000 de turiști

Vasile Dale

A DAT IAMA ÎNTR-O SALĂ DE JOCURI: Bărbat din Sălaj, arestat preventiv după ce a furat 850 de lei din casa de marcat a unei săli de jocuri

Redactie

PROPRIETARII DE SCLAVI DIN BORȘA au vrut să scape de arestul preventiv sau de cel la domiciliu. Află ce decizie au luat magistrații Tribunalului Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.