BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT RUTIER LA HIDEAGA: Impact între două maşini. O persoană încarcerată, cu picioarele prinse sun bord (ACTUALIZARE)

Încă un accident rutier pe drumurile din judeţ. De această dată, la Hideaga s-au ciocnit două autoturisme, rezultând patru victime, una având picioarele prinse sub bord.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de descarcerare, trei ambulanţe, poliţie.

Două dintre victime au fost transportate la spital în stare stabilă, dar celelalte două persoane implicate în accident au refuzat transportul lor.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi la ora 10.26,  Poliţia oraşului Şomcuta Mare a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre  un accident de circulaţie produs pe DN1C, în localitatea Hideaga.

Din primele cercetări efectuate de către echipajul de poliţie ajuns la faţa locului, s-a constatat că accidentul s-a produs pe fondul efectuării, de către un conducător auto în vârstă de 41 de ani din Ulmeni, a unui viraj la stânga, fără să se sigure suficient şi fără să acorde prioritate unui alt autovehicul care circula din sens opus.

În urma impactului dintre cele două autoturisme, două femei, pasagere în autoturismul condus regulamentar de către un băimărean în vârstă de 62 de ani, au suferit leziuni şi au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în ambele cazuri.

Poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor propune măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

COMUNICAT SLIMM: Toți angajații din învățământul maramureșean și-au primit salariile

Redactie

ARESTAŢI PREVENTIV: Au forţat o tânără să urce în autoturism, apoi au plecat. Maşina a fost depistată la Şomcuta Mare

Vasile Dale

FOTO: Bărbat depistat cu substanțe interzise în Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.