Recomandate

ÎNCĂ UN ACCIDENT ÎN INTERSECŢIA „PROBLEMĂ” DIN SIGHET / ACTUALIZARE: Biciclistă accidentată de un şofer neatent. Femeia a fost transportată în Baia Mare pentru intervenții medicale și investigații suplimentare

În dimineața zilei de marţi, 16 octombrie, în Sighetu Marmației s-a petrecut un accident de circulație în intersecția străzilor 22 Decembrie cu Iuliu Maniu.

În jurul orei 7:30, un șofer neatent, aflat la volanul unui autoturism marca Renault cu numere de Cehia, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist, spulberându-l. După producerea accidentului, șoferul a intrat cu autoturismul în gardul Liceului Pedagogic „Regele Ferdinand”, avariindu-l, scrie sighet247.



În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a biciclistului, o femeie în vârstă de aproximativ 30 de ani, care a fost transportată de urgență la Spitalul municipal Sighet.

La fața locului, circulația era parțial blocată, pentru desfășurarea anchetei de către echipajele de Poliție sosite la fața locului.

Medicul de urgență a declarat că femeia se află într-o stare medicală mulțumitoare, însă cu multiple traumatisme, dintre care unul cranio-cerebral acut, urmând a fi transportată la Spitalul Județean Baia Mare pentru intervenții medicale și investigații suplimentare.

Intersecția în cauză este una cu probleme în Sighetu Marmației, în fiecare an înregistrându-se mai multe accidente grave. Deși există un sistem de semaforizare al intersecției, acesta este defect de câțiva ani, administrația locală fiind incapabilă de a-l repara.

Sursa sighet247

Actualizare – Ce spune IPJ Maramureş

La Sighetu Marmaţiei, pe strada Iuliu Maniu din Municipiu, un conducător auto care a pătruns în intersecţia cu strada Piaţa Libertăţii, fără a respecta semnificaţia indicatorului STOP, a accidentat un biciclist.

Victima, o femeie de 30 de ani din municipiu, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Nici în acest caz nu s-a constatat consum de alcool la persoanele implicate în accident.

 

Te-ar putea interesa si

DOSARE PENALE COVID-19: Procurorii anchetează persoane din Baia Mare și Suciu de Sus pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor

Redactie

FOTO, VIDEO EXCLUSIV: Patru tineri săltaţi de poliţie, suspecţi că ar deţine droguri (actualizare)

Redactie

VIDEO: Pisoi salvat din motorul unei maşini. A fost botezat Merlin

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult