National

INCENDIU VIOLENT LA SATU MARE: O casă şi două anexe au luat foc. 15 pompieri s-au luptat cu flăcările timp de patru ore

Pompierii sătmăreni au intervenit azi noapte la un incendiu de amploare izbucnit la o anexă gospodărească și care s-a extins rapid la o altă anexă și la o casă învecinată în localitatea Sătmărel.

După ce s-au asigurat că nu există persoane sau animale surprinse în interior, pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului având nevoie de aproximativ patru ore pentru stingerea tuturor focarelor.

După finalizarea intervenției, s-a stabilit faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs într-una dintre anexe și s-a propagat la cea de-a doua anexă, respectiv la casa vecinilor.

 

În urma incendiului au ars: cele două anexe, materialele combustibile din interiorul acestora, mobilierul din bucătăria și sufrageria casei la care s-a propagat incendiul și s-au degradat: aparatură electronică și electrocasnică, geamuri, uși, pereți și 2 tavane.

 

Te-ar putea interesa si

DESCOPERITE LA PETEA: Motociclete dezmembrate, căutate de autoritățile din Italia

Vasile Dale

DE CRACIUN: ASOCIATIA MARAMURES DIN TORINO A ORGANIZAT UN CONCERT DE COLINDE. MOSUL A VENIT PENTRU COPII (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

CRIMA HORROR LANGA SEINI: TREI CADAVRE AU FOST GASITE INTR-O CURTE DIN APA. SUSPECTI: CAMATARII SAU TALHARII (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.