Marţi, 16 octombrie, la ora 15.05, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C, direcţia Recea-Baia Mare, un tânăr de 28 de ani din Şomcuta Mare, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa şi cele două maşini au intrat în coliziune.

În urma impactului, un minor în vârstă de 10 ani, pasager în maşina acroşată, condusă de un băimărean de 37 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Acţiuni în trafic la Dragomireşti şi Seini

Poliţiştii rutieri din Dragomireşti şi Seini au derulat ieri, 16 octombrie, acţiuni în trafic pentru combaterea încălcării regulilor privind depăşirea şi pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român.

Au fost verificate 44 de autoturisme şi, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 8800 lei. Totodată au fost reţinute trei permise de conducere pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare şi au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.