BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

ACCIDENT RUTIER PE DN 18B / ACTUALIZARE: Un autoturism s-a izbit de un podeţ în zona fostului Popas Regal. Ce spun poliţiştii

Un accident rutier s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 6.30, pe DN 18B, Baia Mare – Târgu Lăpuş.

În zona fostului Popas Regal, o maşină s-a izbit de un podeţ. În urma impactului au rezultat patru victime, două cu traumatism toracic şi două cranian.

La faţa locului s-au deplasat echipaje SMURD, ambulanţa, pompieri şi poliţie.

Actualizare – comunicat IPJ Maramureş

Azi dimineaţă, la ora 06.34, poliţia a fost sesizată despre faptul că, pe DN18, între localităţile Groşi şi Cărbunar, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea mai multor persoane.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că o femeie în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism dinspre Târgu Lăpuş spre Baia Mare, s-a angajat în depăşirea unei maşini, iar la revenirea pe sensul său de deplasare, a acroşat în partea stângă faţă maşina pe care încerca s-o depăşească. În urma impactului autoturismul acroşat a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton.

Accidentul s-a soldat cu rănirea uşoară a patru persoane, pasagere în maşina acroşată. Niciuna nu a necesitat internarea în spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero în cazul conducătoarei auto şi 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului în vârstă de 53 de ani care conducea maşina acroşată.

Poliţiştii continuă cercetările iar la finalizarea lor vor dispune măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

ULTIMA ORA: CARAMBOL IN ZONA DEDEMAN DIN BAIA MARE. TREI AUTOTURISME IMPLICATE (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

INTERVENȚIE: Un pui de barză a fost salvat de pe un stâlp ce a luat foc la Sălsig (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

CE SE ÎNTÂMPLĂ CÂND ÎŢI BEI MINŢILE: Un băimărean băut şi-a pierdut cartuşul de ţigări şi a alertat poliţia că a fost tâlhărit

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.