BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

SNOPIT IN BATAIE: UN PAZNIC DE VANATOARE A FOST LOVIT IN CAP DE UN CIOBAN LA TARGU LAPUS (FOTO/VIDEO)

Un paznic de vânătoare a fost luat la bătaie de un cioban. În sprijinul acestuia au mai sărit alți patru tineri. Înarmați cu bâte, aceștia s-au năpustit asupra paznicului de vânătoare și nu s-au oprit până nu l-au lăsat inconștient. Motivul principal al neînţelegerii a fost faptul că paznicul, responsabil de fondul din Târgu Lăpuș, i-a atras atenția ciobanului că cei patru câini nu au jujee (lemne) la gât.

Acestea sunt necesare pentru a împiedica patrupedele să se năpustească asupra animalelor sălbatice rănite sau a puilor de căprioară. În momentul de față cazul a ajuns în atenția oamenilor legii.

Bărbatul s-a ales cu leziuni la nivelul capului, al brațelor și pe spate. Paznicul de vânătoare este membru AJVPS Maramureș de 21 de ani. Acesta povestește că niciodată nu a mai avut parte de astfel de evenimente nefericite. Victima este decisă să își găsească dreptatea în instanță. El speră ca agresorii să fie pedepsiți.

ACTUALIZARE

„Sectia 7 Politie Rurala Suciu de Sus a fost sesizata ca intre localitatile Valenii Lapusului si Coroieni a avut loc o altercatie intre mai multe persoane. In urma agresiunii un barbat a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Politistii au deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente” a declarat Cecilia Grozavu, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Vă avertizăm că imaginile sunt șocante!

Te-ar putea interesa si

FOTO: Incendiu la o lemnărie din Vişeu de Mijloc

Redactie

ÎN SFÂRȘIT – Chestorul Ioan Buda (născut la Cupșeni), șef al Poliției de Frontieră, și-a dat demisia (din motive personale, vorba vine…)

Vasile Dale

VIDEO – FOCAR DE INFECȚIE: Gara CFR Baia Mare a fost închisă de inspectorii OPC Maramureș – actualizare

Vasile Dale

1 mesaj

Pari angel octombrie 19, 2018 at 4:42 pm

Pacala are concurenta dute ma mincinosule te ctezi tare esti in asociatia de vanatori sa va fie rusine la toti cei care il ajuta ca daca nu luai tu de batut il omorai pa mos si pa ficioruso in bataie la cat alcool ai avut in tine nu tia ajuns in bufet la coroieni ai avut si in masina sticlele de coniac de ce nu teai dus la politie arunci seara ?sa apuce alcoolu sa iasa din tine nu?scarba munciboasa ce esti,impusri cainii oamenilot de la stana chiar daca au sau nu au lemne ai poligon de tragere in valeni unde ti se scoala tie azi vara ai impuscat un caine de la stana si nu tia zis nimeni nimic dar a ramas glonu de la pusca ta scarba si ai fost pe alta parte de deal unde cainii nici nu teau latrat faci ce faci ca te crezi dumnezau taratura ordinara ,nu tie rusine sa te plangi de mila axuma,de ce nu ai declarat ca lai tras pr vecinu langa rau si ai aruncat apa pa el da isi revina?cine tia sarit mai organe cu vata?la ce teai coborat din masina daca tia aratat ca are lemn o trebuit sa iti vezi de treaba si sa pleci da teai crezut tarzan si ai inceput sal injuri de parca ai fi fost dumnezau pa pamant cine pana mea te crezi …omul ala isi castiga traiu si nu e un om violent da tu ce ai cautat sa sari la el ca tu ai sarit primu mai crezi ca tu tii fraul la lege in mana sa se faca cum vrei tu?si prosti de la agentie iti tine partea finca nu stiu exact ce sa intamplat da sant persoane care stiu si sunt multi martori in cazu asta ,bravo tie dal in judecata ca nu scapi tu de racoare,batate dumnezau sa te bata uratenie,si mincinosu muncinosiiler

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.