BREAKING NEWSRecomandateTara Lapusului

INCENDIU VIOLENT LA TARGU LAPUS: UN SOPRON DE PE STRADA MORII A ARS CA O TORTA (FOTO/VIDEO)

Un incendiu violent a izbucnit aseara pe strada Morii din orasul Targu Lapus. Din primele informatii se pare ca un sopron a luat foc.

Flacarile uriase i-au scos din case pe oameni pentru a da o mana de ajutor. Pompierii militari din Targu Lapus au intervenit pentru stingerea focului.

Se pare ca totul ar fi pornit de la un lampion lansat din zona, insa acest lucru nu a fost confirmat de pompieri.

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis fotografii si imagini video surprinse la scurt timp de la izbucnirea focului.

Daca ati surprins imagini foto sau video cu evenimente petrecute in judetul Maramures le asteptam pe adresa [email protected].

Actualizare

În intervalul 19.10-21.10.2018, pompierii militari maramureșeni au intervenit la 5 situații de urgență.

Vineri, 19.10., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la 4 magazii de lemne, situate între blocuri. Focul a distrus cele 4 magazii și circa 20 de metri cubi de lemn pentru foc.

Sâmbătă, 20.10., pompierii Pichetului Târgu Lăpuș, împreună cu pompierii voluntari din Suciu de Sus, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale. În urma incendiului a ars adăpostul de animale și circa 6 metri cubi de lemn pentru foc. Tot sâmbătă, pompierii din Fărcașa au fost chemați să stingă un incendiu izbucnit la acoperișul unei case. Focul a mistuit circa 10 metri pătrați de acoperiș din lemn.

Ieri, 21.10., pompierii militari din cadrul Detașamentului ” Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit în Cicârlău, unde un incendiu a izbucnit la o centrală termică. Focul a distrus niște tâmplărie din lemn și circa 2 metri cubi de lemn de foc. Tot pompierii băimăreni au fost solicitați să intervină în Ilba, unde o locomotivă a fost cuprinsă de flăcări. Au ars elementele combustibile din compartimentul motor al locomotivei.

Te-ar putea interesa si

Arestat: Fostul sef al Politiei Rutiere Sighet rezolva accidente rutiere pentru 1.100 euro

Vasile Dale

CU SALARIILE LA SECRET. Maramureșeanul Buda, fost șef al Poliției Române, actual șef al Poliției de Frontieră a încălcat legea

Vasile Dale

TRENURILE NOASTRE – Șase locuri ținute ocupate de „nași” pe ruta București Nord – Baia Mare (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.