Poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş au fost la datorie şi în weekendul care tocmai s-a încheiat şi au desfăşurat acţiuni punctuale pe drumurile publice şi în zonele cu risc major, în care în ultima perioadă au fost înregistrate mai multe evenimente rutiere.

Sâmbătă, 20 octombrie, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat împreună cu poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa şi cei din Ulmeni iar duminică au fost prezenţi pe D.N.1C, respectiv DJ108A.

Pentru că viteza excesivă este cauza producerii celor mai multe accidente de circulaţie, poliţiştii au oprit mai mulţi conducători auto, surprinşi de aparatura radar din dotare, că rulau cu viteză peste limita legală admisă.

În cele două zile de acţiune au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe şoferilor care au apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Cea mai mare viteză înregistrată a fost 117 km/h, pe raza localităţii Satulung. Şoferii care au încălcat normele rutiere au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de aproximativ 35 000 de lei.

Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut nouă permise de conducere, opt pentru viteză excesivă şi unul pentru depăşire neregulamentară.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.