BREAKING NEWSNationalRecomandate

PRINS DE POLIŢIŞTII CLUJENI: Maramureşean beat şi cu carnetul de conducere suspendat, la plimbare prin Cluj cu buldoexcavatorul

La data de 20 octombrie, în jurul orei 18:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca, Biroul Rutier, au depistat un bărbat, de 40 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea un buldoexcavator pe strada Valea Seacă, din Cluj-Napoca, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză avea o concentrație de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce.

În baza celor constatate, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărui drept de conducere a fost suspendat, fapte prevăzute de Codul penal.

Te-ar putea interesa si

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ” A debutat o nouă sesiune parlamentară extrem de importantă pentru România. Avem numeroase priorități legislative, generate de reformele asumate prin PNRR și de nevoia de a asigura echilibrul bugetar-fiscal în următoarea perioadă…”

Vasile Dale

STAŢIUNI DE DEZINTERES NAŢIONAL / AZI MARAMUREŞ: Staţiunea din România care ar putea revedea gloria de odinioară. Cândva „perlă a Europei”, acum mai trăieşte doar din amintiri

Redactie

FĂRĂ LICITAȚIE DAR CU DEDICAȚIE, ÎN PANDEMIE – Primarul PSD care a cumpărat în timpul stării de urgență zeci de mese de berărie și sute de scaune

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult