BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

ACTUALIZARE: INCENDIU VIOLENT IN BUCIUMI. O CASA ARDE CA O TORTA (GALERIE FOTO, VIDEO)

Un incendiu violent a izbucnit in urma cu putin timp la iesirea din Buciumi spre Valea Chioarului.

Din primele informatii acoperisul unei casa a fost cuprins de flacari. Focul violent face imposibila interventia vecinilor.

S-a cerut sprijinul pompierilor miltari din Somcuta Mare care se indreapta spre locul evenimentului.



Furnizarea energiei electrice a fost oprita in localitatile Buciumi si comuna Valea Chioarului. Traficul rutier intre Somcuta Mare si Dej este oprit pentru moment.

Actualizare

Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au fost solicitați să intervină ieri, 23.10., pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Buciumi. De asemenea, spre locul intervenției, în sprijinul pompierilor șomcuteni, au pornit și pompierii băimăreni cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă.

În momentul sosirii la locul intervenției, incendiul se manifesta violent la nivelul acoperișului. Focul a distrus în totalitate acoperișul din lemn, învelit cu carton asfalt, etajul 1 al locuinței, obiecte de mobilier, textile și documentele personale ale proprietarului. Flăcările au distrus bunuri în valoare de aproximativ 90.000 lei, iar pompierii au reușit salvarea unor bunuri în valoare de circa 300.000 lei.

Cel mai probabil, focul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric la un cablu defect. Din fericire, în urma incendiului nu au rezultat victime.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO: Începător la volan în Sighetu Marmației – A evitat un pieton pe zebră și a ajuns cu mașina pe trotuar apoi într-o casă

Vasile Dale

1.039.482,85 LEI pentru unitățile de învățământ din comuna Cupșeni!

Vasile Dale

ANUNŢ OFICIAL DE LA VATICAN: Slujbele de Paști vor fi ținute de Papa Francisc, fără public

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult