BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE DN 18: Un bărbat beat la volan a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea şi a intrat în şanţ pe Gutâi. VIDEO ACCIDENT LIVE

Un accident rutier s-a petrecut în această seară pe DN 18, pe Gutâi.

Un bărbat se afla la volanul unui autoturism Skoda şi conducea dinspre Mara spre Baia Sprie. Până aici nimic neobişnuit. Doar că persoana de la volan se afla sub influenţa alcoolului, din cauza căruia a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în şanţul din drapta direcţiei de mers, la aproximativ 3 kilometri de iesirea din Mara.



Accidentul a fost surprins LIVE:

Un participant la trafic a sunat la 112, mai ales că omul a încercat de câteva de ori să scoată maşina din şanţ, fără succes bineînţeles.

Tot un şofer care se afla în aceeaşi perioadă în zona respectivă a povestit că şoferul Skodei  a mai avut un incident în trafic cu circa doi kilometri înainte de a ajunge a şanţ.

La fel, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi era cât pe-aci să intre în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului, l-au dus pe bărbat în Ocna Sugatag pentru a i se recolta probe de sânge. De asemenea, i s-a întocmit dosar penal.

ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale barbatul de la volanul Skodei este din Baia Mare.

Cand l-au testat politistii rezultatul a indicat peste 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat.

In consecinta el a fost condus la unitatea medicala pentru recoltare de probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Te-ar putea interesa si

Spărgătorii bisericii de lemn din Baia Sprie au fost trimiși 30 de zile după gratii. Au numai 16 și 17 ani

Vasile Dale

Percheziţii în legătură cu nunta cu sute de invitați și cu mireasa din Borșa, Maramureș descoperită cu coronavirus, în Oradea (foto/Video)

Redactie

ACCIDENT PE DJ184: Un șofer s-a răsturnat cu mașina la Șișești. Ambulanța l-a preluat (galerie foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult