Important

ACŢIUNI PE ŞOSELELE DIN MARAMUREŞ: Poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat sancţiuni în valoare de aproximativ 78.000 de lei

Şoferii care se grăbesc să ajungă la destinaţie şi conduc cu viteză excesivă respectiv sau cei care conduc sub influenţa alcoolului sunt un pericol iminent pe drumurile publice. În ciuda statisticilor evidente, care reflectă un număr mare de accidente rutiere, tot mai mulţi şoferi încalcă limitele legale de deplasare.


Controalele poliţiştilor Serviciului Rutier, efectuate în acest week-end pe D.N. 1C Baia Mare -Seini – Satulung, D.N. 18 Tautii de Sus, D.J. 108 A Buzesti şi D.N. 18 Viseu de Sus-Moisei s-au concretizat în constatarea mai multor abateri. Pentru neregulile constatate au fost aplicate aproape 100 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 78.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 19 permise de conducere, atât pentru viteză excesivă cât şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Te-ar putea interesa si

Județul Maramureș, parte din Ruta Cultural Turistică „Meșteri populari și meșteșuguri tradiționale din România”

Redactie

VIDEO – Protest spontan al șoferilor Bolt în Baia Mare. Și-au închis aplicațiile și nu au mai luat nicio cursă

Vasile Dale

PROTEST: Sindicatul din Învățământul Preuniversitar ”Spiru Haret” Maramureș, în grevă japoneză! Angajații din sistemul de învățământ vor primi doar 4% creștere salarială, deși li s-a promis 16%!

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.