Maramuresul IstoricRecomandate

BĂTAIE SOLDATĂ CU DECES: Un sighetean a fost bătut de „amici” până şi-a dat ultima suflare

Şoc în Sighetu Marmaţiei. Un bărbat în vârstă de 59 de ani a fost găsit fără suflare în dimineaţa zilei de sâmbătă, în jurul orei 08.00, în apartamentul în care locuia.

Totul s-a produs în cartierul Alexandru Ivasiuc. Gheorghe V. locuia singur. Însă obişnuia să fie vizitat de diverşi prieteni. La fel s-a întâmplat şi în noaptea de 9 spre 10 noiembrie. La un moment dat, a izbucnit o ceartă între el şi invitaţi şi s-a ajuns la bătaie, conform axanews.ro

În urma loviturilor primite la nivelul capului şi coastelor, sigheteanul a murit. A fost găsit după ore bune. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei, iar în cursul zilei de sâmbătă, a fost efectuată necropsia. Primele informaţii indică faptul că leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa.

Bărbatul era cunoscut ca fiind consumator de alcool. În seara zilei de vineri, a fost vizitat de un prieten de pahar. Între ei, a izbucnit o altercaţie. Vizitatorul a lovit gazda, cauzându-i moartea. Conform surselor, criminalul, care are o vârstă apropiată de cea a victimei, a fost reţinut sâmbătă şi urmează să fie propus instanţei pentru arestarea preventivă, mai scrie axanews.ro.

“Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea circumstanţele în care a decedat un bărbat în vârstă de 59 de ani din Sighetu Marmaţiei”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

 

Te-ar putea interesa si

BOMBĂ ÎN CAZUL DE LA CHELINȚA: Legiștii au stabilit că NU a fost CRIMĂ. Suspectul a fost lăsat în libertate

Vasile Dale

ACTUALIZARE / BEAT CRITA: IMPACT VIOLENT – A INTRAT CU UTILAJUL DE DESZAPEZIRE INTR-UN AUTOTURISM LA SOMCUTA MARE (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

MACEL LA POIENILE DE SUB MUNTE: POLITISTI DE FRONTIERA ATACATI, BATUTI SI STROPITI CU BENZINA DE CONTRABANDISTI. FOCURI DE ARMA. AGRESORII LIBERI (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.