Important

Anunț privind concursul de recrutare organizat în vederea ocupării unor funcții publice de execuție vacante din cadrul Direcției Poliția Locală

Primaria Municipiul Baia Mare va demara procedura de organizare si desfasurare a unui concurs de recrutare in vederea ocuparii unor functii publice de executie vacante din cadrul Directiei Politia Locala:

Biroul Ordine Publica

un post politist local clasa I, debutant, Compartiment Zona 4,
conditii specifice de participare la concurs: studii universitare absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta.



un post politist local clasa III debutant, Compartiment Zona 5,
conditii specifice de participare la concurs:studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diploma de bacalaureat.

un post politist local clasa III asistent, Compartiment Zona 5,
conditii specifice de participare la concurs:studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diploma de bacalaureat si minimum 6 luni vechime in specialitatea studiilor absolvite.

Biroul Circulatie 

doua posturi politist local clasa I debutant,
conditii specifice de participare la concurs: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale necesare ocuparii unei functii publice, prevazute in art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, cu modificarile si completarile ulterioare.

De asemenea, candidatii trebuie sa detina permis de conducere auto categoria B.

Concursul va consta in doua probe, respectiv, proba scrisa si interviu. Proba scrisa va avea loc in data de 18.12.2018, ora 10,00, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, strada Gheorghe Sincai, nr. 37.

Dosarele se depun la sediul Primariei Municipiului Baia Mare, in termen de 20 de zile de la data publicarii anuntului in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a III-a si in presa, respectiv pana la data de 05.12.2018, incusiv.

Sursa: Detalii aici!

Te-ar putea interesa si

Istoria mărțișorului prin intermediul evenimentului ”Mărțișorul. Mit. Legendă. Tradiție.”

Redactie

Poliţiştii maramureşeni, în dialog cu copiii şi părinţii în Săptămâna prevenirii criminalității

Redactie

ISU MARAMUREŞ: Ultima etapă zonală a întrecerilor voluntarilor câștigată de SVSU Poienile de Sub Munte

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult