Recomandate

EXCLUSIV – ACTUALIZARE. Posibil jaf în miez de noapte la o benzinărie din Baia Mare?

O benzinărie din Baia Mare ar fi fost ţinta tâlharilor în noaptea de duminică spre luni.

Conform unui cititor al site-ului nostru, in jurul orei 02.00, o maşină a demarat în trombă de la benzinăria din zona Seminulă din Baia Mare. Imediat angajatii au ieşit, apoi după două minute au apărut reprezentanţii firmei de pază, iar după puţin timă şi un echipaj de poliţie.



ACTUALIZARE

Conform informatiilor oficiale furnizate de IPJ Maramures politistii NU AU FOST SESIZATI DESPRE NICIO FAPTA IN NOAPTEA AMINTITA.

„In urma articolului publicat politistii baimareni s-au autosesizat si s-au deplasat la fata locului pentru a verifica toate aspectele. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca unul dintre angajatii statiei de carburanti ar fi recunoscut o persoana care in urma cu ceva timp ar fi alimentat si nu ar fi achitat contravaloarea combustibilului. Aceasta fapta de furt NU a fost sesizata la politie” au declarat reprezentantii IPJ Maramures, pentru vasiledale.ro.

In urma unui schimb de replici dintre angajat si persoana respectiva, cel din urma a iesit din magazinul benzinariei si a demarat in tromba. La fata locului au venit in scurt timp un echipaj al firmei de securitate si un echipaj al Politiei Locale Baia Mare.

„Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt si desfasoara cercetari in vederea identificarii autorilor si tragerii acestora la raspundere penala” a spus Florina Metes, purtator de cuvant al IPJ Maramures.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO. Polițiști atacați și răniți, în Petea, județul Satu Mare. Bătaie cu zeci de persoane, 3 polițiști și un mascat au ajuns la spital

Vasile Dale

PROTEST LA POIENILE DE SUB MUNTE: VOR ASFALT – Sătenii din cătunul Luhei au ieșit în stradă (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

De astăzi Maramureșul are doi chestori de poliție: Florin Coman (din Vișeu) și Victor Ivașcu (din Moisei)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult