BREAKING NEWSRecomandate

ACCIDENT IN BAIA MARE / ACTUALIZARE: DOI LICEENI SPULBERATI PE TRECEREA PENTRU PIETONI DE LANGA SCOTISH. CE SPUN POLIŢISTII (FOTO)

Astazi, in jurul orei 14.30, doi adolescenţi au fost spulberaţi de un autoturism Ford pe strada Gheorghe Şincai. Aceştia traversau strada pe trecerea de pietoni din faţa chioşcului de ziare amplasat în imediata apropiere a Primăriei.

Cei doi, un băiat şi o fată au fost luaţi în plin de autoturismul care circula cu viteză mare, potrivit celor spuse de martori.

La faţa locului s-au deplasat urgent un echipaj SMURD, unul de la Ambulanţă şi un echipaj de Poliţie care a demarat primele cercetări.



Fata a fost mai grav rănită şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii suplimentare, în timp ce băiatul a primit îngrijiri pe loc şi apoi lăsat să plece.

sursa informatii si foto – Claudiu Mike

Actualizare – IPJ Maramureş

„Ieri dupa-amiaza, la ora 14.20, pe strada Gheorghe Sincai din Baia Mare s-a produs un accident de circulatie soldat cu ranirea a doi pietoni. Un tanar de 18 ani, care conducea un autoturism, a surprins si accidentat doi tineri, de 17 ani, care traversau strada regulamentar. Pietonii accidentati au fost raniti si transportati la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Soferul nu se afla sub influenta alcoolului”, spune Florina Meteş, purtător de cuvânt IPJ.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Colonelul Florișteanu rămâne încă 60 de zile sub control judiciar. Decizia e definitivă

Vasile Dale

URMARE BĂTAIE CLUB / ACTUALIZARE: Şase persoane, implicate în scandalul din Baia Mare, reținute de polițiști pentru 24 de ore, puse în libertate de procurori (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

HiSky suspendă temporar zborurile din Baia Mare către Londra și Milano

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult