De o întâmplare nefericită a avut parte o familie de băimăreni, ieri, 18 noiembrie. Fuseseră plecaţi de acasă la o petrecere, timp în care apartamentul lor de pe strada Păltinişului nr. 86 a fost prădat. Dar întâmplarea nu se opreşte aici.

Băimăreanul povesteşte cum s-au petrecut lucrurile: „În data de 18.11.2018 în timp ce mă aflăm la un botez împreună cu familia mea, soția și fetița mea de 3 ani, locuința mea a fost spartă. La ora 20:35 de minute am ajuns în fața ușii de la apartament şi am observat că în interiorul apartamentului este cineva. Surpriza a fost când am văzut doi indivizi care, cum au deschis ușa, au început să dea cu spray lacrimogen spre fața noastră. Copilul meu a suferit enorm. Noi, părinții, ei am crezut că orbim, dar un copil de 3 ani nici nu vreau să mă gândesc ce a simțit. Trag un semnal de alarmă! Cei care aveți informații despre acest individ vă rog să anuntați imediat la 112 despre locul în care îl vedeți”.

Oamenii au anunţat poliţia, care s-a deplasat la faţa locului, şi care a confirmat furtul şi cele petrecute. De asemenea, a fost chemată o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale fetiţei de trei ani.
Dacă îl recunoaşteţi sau îl vedeţi pe individul din poză vă rugăm anunţaţi la 112.
Actualizare
În cauză s-a intocmit dosar penal, poliţiştii desfâşurând cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

14 COMENTARII

    • Exact , codrut si radu ii stia toata lumea ca ei actioneaza cu o cheie speciala ce deschide apartamentele , acum sunt disparuti ..timp care neamurile lor vor umbla pentru a se impaca cu partea vatamata ..ceea ce eu nu as faceo in locul partii vatamate pentru orice suma de bani..cum sa dai cu spray lacrimogen in ochii unui copil asa mic?? Este inadmisibil …

  1. El ia intrat in apartament si la daniel si si in garsoniera de pe granicerilor cu pagube de peste 90 de mii de lei si aur dar politia nu face nimica…acum degeaba si el si radu au parasit teritoriul ro . Platim la stat aiurea nu ne protejeaza nimeni..ii doare undeva pe ei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.