BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

INCENDIU VIOLENT: Două case ard ca torţele în Baia Mare (FOTO, VIDEO – ACTUALIZARE 5)

Un incendiu violent a cuprins două case în seara zilei de duminică, pe o stradă din zona Pieţei Izvoare, pe strada Pintea Viteazu, la intersectia cu str. Horea.

Flăcările au cuprins două case, o vilă şi una mai mică. La faţa locului intervin echipaje ISU, echipaje de poliţie.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a izbucnit incendiul.



sursa video – Alexandru Chereches

ACTUALIZARE 1

Oamenii au sunat ingroziti la 112 si au cerut ajutor. La fata locului a sosit prima data un echipaj al Politiei Locale Baia Mare care a asigurat perimetrul. Apoi au venit patru echipaje de pompieri de la ISU si un echipaj SMURD dar si un echipaj de Politie de Ordine Publica.

ACTUALIZARE 2

Traficul rutier pe strada Universitatii spre Combinat este inchis. Mijloacele de transport in comun (troleibuzele) au fost oprite. La fel si furnizarea energiei electrice.

ACTUALIZARE 3

„Nu există victime. Incendiul a pornit de la o casă, apoi a venit un apel care spunea că sunt două case. Intervin patru autospeciale și echipaje de prim ajutor. Incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidare”, a declarat Oana Alexa, purtător de cuvânt ISU Maramureș.

ACTUALIZARE 4

Conform informatiilor oficiale flacarile au afectat la primul imobil aproximativ 100 mp din acoperisul din lemn acoperit cu ondulin, iar la cea de-a doua gospodarie a distrus aproximativ 200 mp din acoperisul de lemn.

ACTUALIZARE 5

„Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pentru lichidarea unui incendiu pornit cel mai probabil din cauza unui horn supraîncălzit. Incendiul a cuprins acoperișul unei case, iar din cauza faptului că în imediata apropiere a casei se afla altă casă, focul a cuprins și acoperișul acesteia. Apelul care anunța incendiul a fost făcut la ora 17.11, iar pompierii au ajuns, cu prima autospecială, la locul intervenției la ora 17.15. În următoarele 5 minute au sosit încă trei autospeciale. Intervenția pompierilor băimăreni a durat mai bine de o ora jumătate. Flăcările au distrus 100 de metri pătrați din ancoperișul unei case și 200 de metri pătrați din acoperișul celeilalte case”, conform comunicatului ISU Maramureş.

În intervalul 23-25 noiembrie, pompierii maramureșeni au lichidat alte patru incendii

Vineri, 23.11., militarii Secției de Pompieri Vișeu de Sus au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în dormitorul unei locuințe. Focul a distrus pereții din lemn, electrocasnice, obiecte de mobilier și îmbrăcăminte.

Tot pompierii vișeuani, alături de pompierii voluntari din Poienile de sub Munte, au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la un utilaj forestier. Focul a distrus elementele combustibile ale utilajului.

Duminică, 25.11., pompierii din cadrul Punctului de Lucru Șomcuta Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Ultima intervenție a pompierilor maramureșeni a fost pentru lichidarea unui incendiu în localitatea Hovrila.

Pompierii șomcuteni au lichidat un incendiu izbucnit în camera unei locuințe. Focul a distrus circa 1 metru pătrat de perete din lemn.

 

Te-ar putea interesa si

A ALES DANEMARCA: Lorena, originară din Maramureş: „În România nu este neobişnuit ca tinerii cu studii universitare să lucreze la McDonald’s”

Vasile Dale

Băimărean trimis în judecată, după ce ani la rând a depus acte false la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură

Redactie

Alunecare de teren la Repedea, afectat DJ 187

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult