Important

WEEKEND DE FOC: Pompierii din cadrul ISU Maramureș au intervenit la opt situații de urgență

Vineri, 7 decembrie, la Coaș o autoutilitară a luat foc. Pompierii băimăreni au lichidat incendiul în urma căruia au ars elementele combustibile ale autoutilitarei.

Tot vineri, pompierii din cadrul detașamentului Baia Mare au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 1000 kg de deșeuri textile.

La Fersig o șură a fost cuprinsă de flăcări, iar pompierii băimăreni alături de cei șomcuteni au intervenit pentru lichidarea incendiului. Focul a distrus diverse scule electrice și circa 80 de metri părați de acoperiș din lemn.

Sâmbătă, 8 decembrie, Detașamentul Baia Mare a intervenit în Satu Nou de Sus pentru a lichida un incendiu izbucnit la o magazie. Focul a distrus circa 10 metri pătrați de tavan din lemn.

Duminică, 9 decembrie, pe strada Mihai Eminescu din Baia Mare, o casă a fost cuprinsă de flăcări. Din păcate, în urma incendiului au rezultat două victime, din care una decedată, iar cea de a doua a fost preluată în stare gravă de către echipajul SMURD și transportată la spital. Focul a mai distrus și circa 30 de metri pătrați de acoperiș din lemn. Cauza probabilă a incendiului este autoincendierea.

Pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la coșul unei locuințe. A a ars doar fuininginea din coșul de evacuare. Pompierii din Bogdan Vodă au intervenit la un incendiu pornit din dormitorul unei locuințe din Șieu. Focul a distrus 3 metri pătrați de perete portant din lemn.

Cea din urmă intervenție de ieri, 09.12., a fost a pompierilor șomcuteni, care au intervenit în Berchez pentru a lichida un incendiu la o afumătoare. Focul a distrus circa 5 metri pătrați de acoperiș din lemn și aproximativ 30 kg de produse din carne.

citeşte şi

INCENDIU VIOLENT ÎN BAIA MARE: Un bărbat a decedat şi un altul a ajuns cu răni grave la urgenţe după ce o casă a luat foc pe str. M. Eminescu (FOTO, VIDEO)

 

Te-ar putea interesa si

Recomandările jandarmilor pentru a evita atacurile urşilor

Redactie

Galactic Baia Mare, unica fabrică de ciocolată românească și-a cerut insolvența. Care este motivul (VIDEO)

Vasile Dale

9 SEPTEMBRIE: Jandarmii maramureșeni, alături de elevi la începutul noului an școlar

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.