Maramuresul Istoric

ACTIVITĂŢI PREVENTIVE: Peste 80 de maşini verificate într-o zi de poliţiştii din Ocna Şugatag 

În cadrul activităţilor preventive desfăşurate pentru conştientizarea importanţei respectării regulilor de circulaţie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag au oprit ieri pentru verificări 83 de autoturisme.


Pentru neregulile constatate în urma verificărilor, poliţiştii au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 4500 lei.

Totodată au fost reţinute trei permise de conducere, toate în cazul unor şoferi care au efectuat depăşiri neregulamentare.

Drumurile publice pot deveni mai sigure doar în momentul în care toţi participanţii la trafic vor conştientiza şi vor respecta cu consecvenţă şi responsabilitate regulile de circulaţie.

Poliţiştii vă sfătuiesc să conduceţi preventiv şi să nu uitaţi să vă echipaţi autovehiculele cu anvelope de iarnă. Utilizarea acestora este obligatorie pe drumurile acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Bătrân paralizat, abandonat și lăsat să îl mănânce viermii de viu (FOTO)

Vasile Dale

RĂZBUNARE CRIMINALĂ LA BORȘA: Zeci de animale au ars de vii în poalele Pietrosului

Vasile Dale

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Traficanți de cocaină din Bistrița Năsăud blocați în trafic la Bogdan Vodă de polițiștii de frontieră maramureșeni. Dozele erau ascunse în cutia de gumă de mestecat!

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult