BREAKING NEWSImportantNationalRecomandate

TRAGEDIE PE DN1C: UN MORT SI PATRU RANITI LA COPLEAN. TREI INCARCERATI. MARAMURESENI IMPLICATI (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE 3)

Un grav accident de circulație, soldat cu o persoană decedată și patru persoane rănite, s-a produs duminică, puțin după 12:00, pe DN1C, pe raza localității clujene Coplean.

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier au fost implicate trei autovehicule – un TIR, in autoturism și o autoutilitară. Se pare că autoturismul ar fi intrat sub un TIR, în accident fiind implicată și o autoutilitară.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de prim-ajutor, dar și polițiștii.

Din păcate, una dintre victimele implicate în accident a decedat.

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate în zonă, mașinile fiind deviate prin localitatea Sălișca.

ACTUALIZARE – INFO TRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN1C (E58Dej – Baia Mare, în zona localităţii Coplean (judeţul Cluj), a avut loc o coliziune în care au fost implicate un tir, o autoutilitară şi un autoturism. Potrivit primelor date, patru persoane au fost rănite, iar o persoana. Traficul este oprit pe ambele sensuri.

ACTUALIZARE 1

Conform primelor informatii un autoturism Opel inmatriculat in Maramures a intrat in coliziune cu un autotren si o autoutiliara, care a iesit in decor. Cinci persoane au fost ranite, trei fiind incarcerate. Din nefericire, pentru unul dintre pasagerii din autoturismul inmatriculat in Maramures medicii au fost nevoiti sa declare decesul.

ACTUALIZARE 2

„Accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate în curbă. Autoturismul a pătruns pe contrasens, a lovit autoutilitara şi ulterior autotrenul. Un pasager din autoturism a decedat, iar alte trei persoane, tot din autoturism, au fost rănite grav. Şoferii autovehiculelor nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice” au transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

ACTUALIZARE 3

Conducatorul auto vinovat de producerea accidentului este un barbat in varsta de 30 de ani din Baia Mare. El conducea autoturismul Opel. Autoutilitara era condusa de un barbat in varsta de 46 ani din Sighetu Marmatiei, iar autotrenul era condus de un barbat in varsta de 44 ani din Baia Mare.

Persoana decedata era pe localitatea Pomi, judetul Satu Mare, si era pasager pe bancheta stanga spate in autoturismul Opel.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Accident rutier produs pe DN 18B, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Şoferul nu avea permis, iar autoturismul avea ITP expirat

Redactie

GALERIE FOTO, VIDEO / RUPERE DE NORI: Străzi inundate în Baia Sprie, apă în gospodării la Lăpuşel (ACTUALIZARE)

Redactie

INFORMARE: Evaluarea Națională 2021, la clasa a VI-a

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.