BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

FARA SUFLET IN PRAG DE CRACIUN: Nou nascut aruncat viu in apele inghetate ale unui parau din Poienile de Sub Munte (FOTO EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Caz șocant înregistrat la Poienile de sub Munte, astăzi, 19 decembrie. Un nou născut de circa opt luni a fost găsit aruncat în apele înghețate ale unui râu.

Necropsia a arătat că nou născutul era viu atunci când a fost aruncat fara mila în apele înghețate ale paraului Ruscova.

Potrivit declarațiilor făcute de către primarul Stefan Oancea pentru Axanews.ro, copilul a fost nascut la termen, iar polițiștii o caută pe mama. Cert este că, spune primarul, copilașul a fost nascut după încetarea ninsorii, pe cadavru nefiind găsit niciun fulg de nea. Din ce se știe, copilașul a fost găsit pe un prund langa apa.

“Fiind un caz social și neasumandu-și nimeni copilul ne vom ocupa noi de înmormântarea acestuia. Eu sper totuși să fie găsită mama, pentru că poate să nu fie din zona. Până nu avem actele legale nu putem face înmormântarea oricum”, a spus Oncea. (Liviu Siman, Dragoș Hojda – AxaNews.ro)

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, căutările mamei fiind în plină desfășurare.

ACTUALIZARE 1

Conform unor informatii furnizate de un localnic cadavrul bebelusului ar fi fost zarit de elevii Scolii Generale cu clasele I-VIII din cartierul Luhei din Poienile de Sub Munte, astazi in jurul orei 11.30. Acesta era sub un podet care traverseaza paraul Rica si duce la unitatea scolara. Elevii ar fi anuntat profesorii, care au cerut sprijinul politiei.

ACTUALIZARE 2

„In legatura cu cadavrul unui nou-nascut, gasit in albia raului Rica din Poienile de sub Munte, va comunicam urmatoarele:  In jurul orei 11.30 timp ce politistii desfasurau activitati de patrulare, au observat mai multe persoane care se uitau in albia raului. Acestia au constat ca era cadavrul unui nou-nascut. A fost constituită echipa complexa de cercetare si sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus se desfasoara cercetari pentru a se stabili cu exactitate ce s-a intamplat” au precizat reprezentantii biroului de presa al IPJ Maramures.

Te-ar putea interesa si

FOC ÎN MIEZ DE NOAPTE: Colibă improvizată aprinsă intenționat pe Craica (FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

DN 18: Un biciclist din Moisei a ajuns la spital după ce a fost lovit de o maşină

Redactie

EXCLUSIV / PERCHEZIȚII CARTIER SĂSAR: ”ȘOBOLANUL” și alți trei ”locotenenți”, arestați preventiv pentru trafic și consum de droguri (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.