Important

HOŢIA ARE PICIOARE SCURTE: Trei băimăreni nu au apucat să valorifice bijuteriile de aur sustrase dintr-o locuinţă din Mesteacăn, întrucât au fost identificaţi de poliţişti

La data de 15 decembrie a.c. o femeie din localitatea Mesteacăn a sesizat poliţia cu privire la comiterea unui furt. Aceasta a declarat că persoane necunoscute au pătruns în imobilul în care locuieşte şi i-au sustras bijuterii de aur în valoare de peste 7.500 lei.

Activităţile specifice desfăşurate de poliţişti au dus la identificarea unui bărbat de 48 de ani şi a a două tinere de 24 respectiv 28 de ani, toţi din Baia Mare, bănuiţi de comiterea faptei. Bijuteriile sustrase au fost recuperate şi restituite victimei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora, sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt şi tăinuire.

PROFESIONALISM ŞI OPERATIVITATE ÎN RECUPERAREA UNUI PREJUDICIU ÎNSEMNAT

Încă un caz soluţionat cu succes de poliţiştii din Sighetu Marmaţiei. Operativitatea cu care aceştia au acţionat au dus la identificarea într-un timp foarte scurt a unei persoane bănuite de comiterea unui furt din societate comercială iar prejudiciul de 15000 euro a fost recuperat integral.
Fapta a fost sesizată prin SNUAU 112, ieri dimineaţă, în jurul orei 08.00. Administratorul unei societăţi comerciale situată pe strada Bogdan Vodă din municipiu a reclamat că persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în incinta localului şi au sustras aproximativ 15.000 euro.
Activităţile specifice desfăşurate de poliţişti au relevat că bănuit de comiterea faptei este un tânăr de 30 de ani, din municipiu. Toţi banii sustraşi au fost recuperaţi şi restituiţi părţii vătămate.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Te-ar putea interesa si

DIN CAUZA LEGII MARŢIALE DIN UCRAINA: Lanţul uman al păcii pe podul de peste Tisa a fost anulat

Redactie

FURT ÎN BAIA MARE: Cercetat pentru furtul a 600 de pachete de ţigări

Vasile Dale

Consiliul Județean Maramureș a semnat ”Declarația de la Lublin” privind crearea Rețelei Economice a Regiunilor Celor Trei Mări

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult