BREAKING NEWSRecomandate

MOBILIZARE IN AJUN DE CRACIUN: CITITORII NOSTRI AU DONAT SANGE PENTRU A O SALVA PE LARISA (13 ANI) RANITA GRAV LA GROSI (FOTO)

Site-ul nostru a publicat ieri, preluand o postare de pe facebook, un anunt disperat conform caruia era mare nevoie de sange pentru micuta Larisa (13 ani), ranita grav in accidentul produs sambata 22 decembrie 2018, pe drumul national 18B la Grosi.

Cititorii nostri, alaturi de cititori ai site-ului eMaramures.ro, s-au mobilizat exemplar si astazi dimineata si-au petrecut Ajunul Craciunului daruind viata. Baimarenii s-au prezentat la Centrul de Transfuzie Sanguina Baia Mare si au donat sange pentru Larisa Gherman.

Printre donatori s-au numărat şi o parte dintre angajaţii unei ambulanţe private care operează şi în Maramureş. Cinci dintre băieţi s-au mobilizat şi s-au prezentat la prima oră a dimineţii pentru a dona sângele necesar Larisei.

“Cu asta ne ocupăm, ajutăm oamenii. Nu este nevoie de bani, poţi să faci gesturi bune şi altfel şi nu te costă nimic. Aseară după ce am terminat treaba ne-am adunat toţi la birou şi după ce am citit în media că este nevoie de sânge am decis să donăm şi noi”, a precizat pentru eMaramures.ro, Cătălin Miclăuş, coordonator zonal la Valora Med.

Se simte mai bine, medicii au renunţat la intubare şi chiar ar fi vorbit cu cei care o îngrijesc. Are însă o plagă la unul dintre picioare care necesită mai multe intervenţii de mare fineţe.

Donatorii de la ambulanţa privată spun că o vor ajuta pe Larisa cu tot ce le stă în putere, inclusiv cu transport gratuit oriunde în Europa în cazul în care va avea nevoie.

CITESTE SI:

IMPACT FRONTAL: PATRU PERSOANE INCARCERATE DUPA CE DOUA MASINI S-AU CIOCNIT IN ZONA POPASULUI REGAL. UNA A DECEDAT (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

CITESTE SI:

CONTINUARE ACCIDENT: Fetiţa de 13 ani accidentată la Groşi este în comă şi are nevoie urgentă de sânge

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: Codul roșu a creat probleme la Botiza. Administrația locală intervine

Vasile Dale

Dezastru: Un fermier din Maramureș își vinde ferma de vaci pe OLX. În marketuri preţul laptelui ajunge la 10 lei/litru, dar fermierii primesc 1,65 lei/litru.

Vasile Dale

Suspectul principal în cazul jafului de aproape 150.000 de euro din Șomcuta Mare a fost arestat preventiv (foto)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.