Recomandate

FURTURI DE ŞI DIN AUTO: Un băimărean reţinut pentru 24 de ore pentru furturi de maşini

foto http://www.gandul.info

Activităţile de cercetare şi documentare efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au dus la identificarea a trei tineri, din municipiu, bănuiţi de comiterea mai multor furturi de şi din auto.


Investigaţiile efectuate de poliţişti au relevat că cei trei băimăreni, cu vârste cuprinse între 14 şi 26 de ani, ar fi sustras în cursul lunii decembrie a.c. trei autoturisme parcate pe raza municipiului Baia Mare. În urma extinderii cercetărilor s-a  stabilit că aceştia au sustras bunuri din mai multe autoturisme parcate pe raza municipiului precum şi un set de plăcuţe de înmatriculare.

În baza probatoriului administrat de poliţişti, băimăreanul de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.



Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestora.

CITESTE INFORMATIILE PUBLICATE IN PREMIERA DE VASILEDALE.RO.

IN FLAGRANT: SPARGATORUL DE MASINI DIN CARTIERUL SASAR PRINS IN FLAGRANT DE UN BAIMAREAN. ALTUL A REUSIT SA FUGA (GALERIE FOTO)

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Dealer de droguri pentru elevi, săltat în Baia Mare

Redactie

GALERIE FOTO / ACTUALIZARE: Două autoutilitare s-au ciocnit în zona pădurea Stejarul

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: ”Război” în grupul sanitar de la clubul de maneliști Pasha dar și la Restaurantele Athos și Butoiașul cu Bere din Baia Mare. Au intervenit inspectorii OPC Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult