Recomandate

INCONSTIENTA: LOVITA DE O MASINA DUPA CE A TRAVERSAT REGULAMENTAR (FOTO)

Graba specifică sărbătorilor de iarnă conduce la producerea de accidente în zonele aglomerate din Baia Mare. Astazi dupa amiaza pe bd Unirii din Baia Mare s-a produs un accident de circulatie, soldat cu o victima. 

O persoana s-a angajat in traversarea strazii regulamentar, pe trecerea pentru pietoni. A fost surprinsa si accidenta de un vehicul, care nu i-a acordat prioritate. La fata locului intervene Ambulanta si Politia. (foto: Radare #Baia Mare #Maramures #Satu Mare)

Batrana lovita de o masina pe trecerea pentru pietoni

Joi, la amiază, lângă un supermarket aflat pe strada Coşbuc, o bătrână a fost luată pe capotă de un conducător auto, chiar pe trecerea de pietoni.Accidentul s-a produs la ora 12.30.

“Un băimărean în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism pe strada George Coşbuc din municipiu a surprins şi accidentat o femeie în vârstă de 70 de ani care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni semnalizată corespunzător. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare, pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu se afla sub influenţa alcoolului. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat, pentru Glasul Maramureşului, Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Te-ar putea interesa si

FOTO EXCLUSIV: Femei atacate şi agresate sexual la Ocna Şugatag. Mai mult, suspectul se masturbează în faţa femeilor

Redactie

FLAGRANT DGA: Un bărbat promitea angajări la Instituția Prefectului Maramureș în schimbul a câtorva sute de euro

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Un taximetrist s-a ușurat pe el după ce a fost prins beat în trafic de polițiștii băimăreni

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.