BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

DN 18: Circulaţia în Pasul Prislop, blocată de brazi doborâţi de greutatea zăpezii. Jandarmii montani din Borşa au eliberat carosabilul

În prima zi a anului, în jurul orei 12:00, un cetăţean a anunţat jandarmii montani din Borșa despre faptul că circulația pe DN 18, în zona Pasului Prislop, a fost îngreunată de câțiva copaci, doborâți probabil de greutatea zăpezii care a căzut în ultima perioadă.

Cei patru jandarmi montani ce se aflau în executarea serviciului și care erau foarte aproape de acel loc au informat autoritățile competente.



În vederea evitării producerii unor accidente, s-au deplasat pentru a lua primele măsuri și au eliberat partea carosabilă.

Jandarmii montani maramureșeni se află la datorie în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice de pe raza județului nostru, că sunt pregătiți să intervină în orice situație, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pentru salvarea celor aflați în dificultate.

Cetățenii pot solicita sprijinul jandarmilor montani adresându-se direct acestora sau apelând numărul unic de urgență 112.

Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Ce a pățit o profesoară după ce a pălmuit o elevă de clasa a III-a

Redactie

Drept la replică: Primărița din Cupșeni reacționează la un articol calomnios semnat cu pseudonim pe un site din Maramureș

Vasile Dale

TRAGEDIE LA Tăuţii de Sus: Un băiat de 29 ani accidentat mortal pe trotuar de un BMW scapat de sub control. Alti doi raniti grav. SOFERUL ERA BAUT (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult