BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

TRAGEDIE LA BOGDAN VODA: Patru copii au ramas orfani dupa ce tatal acestora s-a spanzurat in prima zi din 2019

Primele zile din 2019 au adus și primele tragedii. În Bogdan Vodă un bărbat de 44 de ani a ales să își încheie socotelile cu viața, spânzurandu-se de grinda casei.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a ales să facă acest gest. Poliția a deschis o anchetă.

ACTUALIZARE – Bărbatul era căsătorit şi avea patru copii. “L-am cunoscut pe bărbat, însă nu extraordinar de bine. Era căsătorit şi avea o fiică, între timp căsătorită, două fete de şcoală şi un copil cu vârsta de sub doi ani”, a precizat, pentru AxaNews.ro, Anuţa Bizău, primarul comunei Bogdan Vodă.

Localnicii spun că starea familiei era una uşor precară. Se descurcau mai greu, întrucât nu aveau locuri de muncă stabile nici el, nici soţia lui. Bărbatul pleca în străinătate, cu precădere în Germania, unde efectua diverse munci temporare. Soţia lui era de loc din Bocicoiel, sat aparţinător de Bogdan Vodă şi se vorbeşte că există posibilitatea ca, în momentul suicidului, ea să fii fost acolo, la părinţii ei. “Nu se încadra pentru a obţine ajutor social, tocmai din cauza faptului că presta muncă în străinătate şi trebuia să îşi declare veniturile. Am aflat de tragedie aseară. Am anunţat faptul că, în cazul în care va fi nevoie şi aparţinătorii nu îşi vor putea permite să suporte cheltuielile, vom sprijini familia în aceste momente”, a precizat Anuţa Bizău. (Sursa: AxaNews.ro)

Te-ar putea interesa si

AVERTIZARE SPJ SALVAMONT MARAMUREȘ: Atenţie la urşi în Pietrosul Rodnei

Redactie

FOTO / VIDEO: Accident grav în Baia Mare. Doi răniți, o victimă încarcerată – actualizare

Redactie

CĂUTAT DE AUTORITĂŢILE DIN UNGARIA: Urmărit internaţional, depistat şi încarcerat de poliţiştii Secţiei 1 Groşi

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.