BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

ACTUALIZARE: Accident pe DN18 in Moisei. Impact intre un microbuz si o Dacia Logan, o fetita ranita (FOTO)

Un accident de circulatie s-a produs in urma cu putin timp pe drumul national 18, pe raza localitatii Moisei.

Un cititor al site-ului nostru ne-a trimis fotografii de la fata locului. Din primele informatii se pare ca in eveniment au fost implicate doua vehicule: un microbuz si un autoturism Dacia Logan.

Nu stim daca sunt persoane ranite.

Traficul in zona este blocat. Politia este la fata locului.

Actualizare – IPJ Maramures

Azi, la 10.45, politia a fost sesizata ca in localitatea Moisei s-a produs un accident de circulatie. Un barbat de 62 de ani, aflat la volanul unui autoturism oprit in afara partii carosabile, nu s-a asigurat in momentul in care a pornit de pe loc, fiind surprins si accidentat de un alt autoturism condus de un barbat de 34 de ani.

In urma impactului, o pasagera de 12 ani din autoturismul condus de barbatul de 34 de ani a suferit leziuni corporale si a fost transportata la spital. Soferii nu se aflau sub influenta alcoolului.

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: Viitură pe Tisa. Mai multe gospodării inundate. Trafic feroviar întrerupt la Valea Vişeului din cauza aluviunilor

Redactie

ȘCOALA SĂLBATICĂ: SIGHET – Un elev i-a bătut cu un baston telescopic pe un coleg, un părinte și pe dirigintele clasei. Totul s-a petrecut în Liceul tehnologic „Forestier”

Vasile Dale

EXCLUSIV: Copilul mort băgat de tată în cuşca câinelui, la Sighetu Marmaţiei, ar fi murit pentru că nu a primit mâncare şi apă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.