BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EFECTELE NINSORII: Drumul spre staţiunea Izvoare, blocat de brazi doborâţi din cauza greutăţii zăpezii

Azi dimineaţă, un grup de băimăreni a vrut să ajungă în staţiunea Izvoare, dar din păcate nu au mai ajuns, drumul judeţean 186 Valea neagră – Izvoare fiind blocat de patru brazi doborâţi de greutatea zăpezii.

Oamenii s-au întors pentru a prinde o zonă cu semnal şi au anunţat pompierii. Aceştia s-au deplasat la locul cu pricina şi au dezafectat drumul.



Vremea va rămâne și astăzi deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineață. Cerul va fi variabil. Izolat la munte va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înalta spulberând  zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și -3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 și -10 grade.

Ninsori pe arii extinse, sunt prognozate mâine, 5 ianuarie. Vremea va rămâne rece în continuare, Vântul va suflă slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înalta viscolind sau spulberând  zăpadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -7 și -4 grade, iar cele minime, în creștere față de noaptea precedentă, între -8 și -5 grade.

 

           

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / ACTUALIZARE: Răfuială între contrabandişti în Valea Vişeului. O grenadă a explodat în curtea unui localnic. Ce spune IPJ Maramureş

Vasile Dale

APEL către partidele politice din Maramureș în vederea semnării ”Pactului pentru sănătatea Maramureșului”

Redactie

ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ: 3 ani de închisoare și daune de peste 1,3 milioane euro pentru șoferul BMW-ului care a ucis o tânără în stația de autobuz de la Vivo Mall Baia Mare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult