BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

Crima oribila la Borsa!!! Un tanar a fost injunghiat mortal. Suspectul se pare ca ar fi recent eliberat din puscarie (EXCLUSIV)

Crima oribila in aceasta seara in orasul maramuresean Borsa. Politistii si procurorul criminalist sunt in alerta maxima!!! Medicii nu au mai putut face nimic, decat sa constate decesul!!!

Din informatiile noastre, deocamdata neconfirmate si oficial, un tanar in varsta de aproximativ 34 de ani, Florin C. a fost injunghiat mortal.

Deocamdata nu se stie exact care a fost motivul care a dus la aceasta nenorocire. Localnicii sustin ca autorul omorului ar fi actionat din gelozie dupa o cearta apriga cu victima. Aceste convingeri sunt alimentate si de faptul ca suspectul ar fi recent eliberat din penitenciar.

Si nu sunt singurele lucruri pe care le sustin localnici. Acestia spun ca acesta ar fi fost condamnat in celebrul dosar „Buldozerul” din Borsa. Iar fratele lui ar fi tot in puscarie pentru comiterea infractiunii de furt in Italia.

Alti localnici sustin ca atat victima cat si autorul ar fi recent eliberati din puscarie.

ACTUALIZARE – CRIMINALUL PRINS

Politistii au identificat rapid autorul, numai ca acesta disparuse. In urma cu aproximativ 20 de minute (ora 22.00) el a fost identificat. Surse din randul anchetei sustin ca omorul ar fi fost comis dupa ce autorul si-ar fi surprins sotia in masina cu victima pe o strada din Borsa.

Cert este faptul ca vom reveni si cu informatii oficiale

Te-ar putea interesa si

Șapte intervenții încheiate cu succes în weekend-ul trecut pentru Serviciul Salvamont Borșa (VIDEO)

Redactie

CAZ SOCANT LA COLEGIUL DE ARTA: UN ELEV A FOST BATUT DE UN PARINTE IN CURTEA LICEULUI (VIDEO)

Vasile Dale

EXCLUSIV: Dosarul în care Andrei Donciu a fost trimis în judecată pentru luare de mită, trimis înapoi la Parchet. Unde lucrează acum fostul șef de la permise și înmatriculări Baia Mare, la o lună de la decizia instanței

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.