Maramuresul Istoric

A RĂMAS FĂRĂ BANII DIN CASĂ: O femeie din Dragomireşti a lăsat în curte un bărbat care oferea spre vânzare vase şi tigăi

Cum se comit multe furturi din locuinţă? Permiţându-le unor persoane necunoscute accesul în locuinţă! Sub diferite pretexte, acestea vă pot distrage atenţia şi vă pot sustrage bunuri sau bani. Poliţiştii din Dragomireşti au soluţionat recent un astfel de caz.

O femeie din oraş a devenit victimă după ce a permis accesul în curte şi ulterior în locuinţă, unui bărbat necunoscut, care oferea spre vânzare vase şi tigăi. Femeia a rămas fără 400 de lei, pe care îi avea într-o cameră. După ce au fost sesizaţi cu privire la comiterea faptei, poliţiştii au demarat activităţi specifice, reuşind identificarea persoanei bănuite de comiterea furtului.

Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, domiciliat în judeţul Mureş. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Pentru prevenirea unor situaţii neplăcute, poliţiştii vă recomandă să fiţi vigilenţi şi să nu vă lăsaţi induşi în eroare de diverse poveşti sau motive ale unor persoane necunoscute care vă bat la uşă! Dacă totuşi le permiteţi accesul în locuinţă, vă sfătuim să nu-i lăsaţi nesupravegheaţi şi să nu lăsaţi bani şi bunuri de valoare la vedere! Paza bună trece primejdia rea!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Concubinul fetei a fost transferat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației. Detaliile terifiante ale crimei de la Vișeu de Sus

Redactie

ÎN SGHETU MARMAŢIEI: O femeie, acroşată de o maşină, a fost lăsată în şanţul de pe marginea drumului

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: Bătut crunt în Complex Borșa pentru că s-ar fi uitat urât la el (foto cititori)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult