BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

SCANDAL ÎN GARA CFR BAIA MARE: Trenul Baia Mare – Jibou avea un singur vagon, neîncăpător pentru cei peste 130 de călători (VIDEO, GALERIE FOTO)

Scandal astăzi în Gara CFR Baia Mare. Trenul Regio 4046 de pe ruta Baia Mare – Jibou a fost neîncăpător pentru cei peste 130 de călători.

Motivul: trenul avea o locomotivă și un singur vagon în care încăpeau doar 80 de persoane.Oamenii s-au așezat în față trenului și nu au plecat până când responsabilii CFR au adus încă un vagon. Abia după circa 35 de minute trenul a putut pleca din stație fiind nevoie și de intervenția oamenilor legii.

Un telespectator al TL Plus Baia Mare ne-a furnizat imagini video de la fata locului in care oamenii pur si simplu au fost revoltati.

CFR-ul in loc sa rezolve problema ivita a anutat jandarmeria si politia, care si-au facut imediat aparitia la fata locului.

De mentionat este si faptul ca toti oamenii aveau fie bilete de calatorie, fie abonamente.

Reprezentanții CFR spun că de regulă trenul are mai multe vagoane dar unele dintre ele se aflau în revizie. Problema a fost rezolvată în final iar reprezentanții CFR susțin că vor lua măsuri că pe viitor să nu mai fie astfel de incidente.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT GRAV: Un maramureșean implicat într-un carambol cu patru mașini pe DN19. Trei victime incarcerate (galerie foto)

Vasile Dale

EDITORIAL: ALEGERI LOCALE 2020 – Absenteism si reprezentativitate

Vasile Dale

SCANDAL LA VAMA: CHIN SI JALE PENTRU SOFERII DE CAMION IN VAMA PETEA. UNGURII VERIFICA TOT (FOTO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult