BREAKING NEWSRecomandate

ACTUALIZARE / HAOS PE ŞOSELE ÎN MARAMUREŞ: Accidente, drumuri blocate, trafic infernal în tot judeţul (FOTO/VIDEO). Cum se circulă pe drumurile naţionale

Drumurile sunt paralizate în tot judeţul Maramureş. Ninge de ieri încontinuu. Nici prognoza nu este mai bună, în următoarele 3 ore pe arii extinse va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Cantitatea maximă de apă căzută va fi sub 10 l/mp. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale cu rafale de până la 50-.60 km/h iar pe creste cu rafale de până la 80 km/h viscolind ninsoarea determinând scăderea vizibilității.

Mai multe TIR-uri au rămas blocate pe DN 18 în pasul Gutâi, se circulă cu dificultate pe centura Băii Mari, pe Dura un TIR a a ajuns în şanţ, pe şoseaua DN18B la iesirea din Baia Mare spre Tg Lapus se circulă bară la bară. Blocaje sunt şi pe DN18B pasul Pietriş.

 

 

 

Cum se circulă pe drumurile naţionale

DN 18 și DN 17C la Vișeu de Sus umed.

DN 18 Pasul Prislop zăpadă frământată până la 1 cm intre km 156 și km 180. Tot aici, intre km 160 și km 180 vizibilitatea este redusă de ninsoarea viscolită, sub 100 de metri.

Pe DN 18 in Pasul Gutâi stratul de zăpadă frământată are pe unele sectoare 3 cm. Sunt porțiuni de drum umed, dar și cu zăpada frământată până la 1-2 cm.

Pe DN 1C și E58 stratul de zăpadă frământată măsoară până la 2 cm.Pe DN 18B stratul de zăpadă frământată măsoară pe unele sectoare 2 cm, iar pe altele 4 cm.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 27 utilaje și au răspândit 67 tone sare.

Au fost utilizate 1800 litri clorura de calciu pe DN1C și E58. Se circulă în condiții de iarna.

Nu sunt semnalate blocaje în trafic, la această oră.

DN 18 copac rupt
DN 18 copac rupt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utilaj de deszăpezire, în şanţ
Utilaj de deszăpezire, în şanţ

Te-ar putea interesa si

GRAV ACCIDENT LA GROŞI / ACTULIZARE: Şoferul unui Renault, grav rănit după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Ce spun poliţiştii (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO EXCLUSIV: Un băimărean susține că ar fi fost desfigurat de polițiști sub privirile propriului copil de 6 ani. Petrecea de ziua soției lui. Poliția susține că a cazut pentru că era beat (actualizare)

Vasile Dale

PING PONG cu actorii Teatrul Municipal Baia Mare. Primăria a plătit doar 50% din salariu pentru că nu ar mai fi bani până la rectificare (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.