Eveniment

EVENIMENTE RUTIERE: Accidente din cauza zăpezii în Baia Mare, Ariniş, Fărcaşa, Şomcuta Mare

Ieri, 14 ianuarie, la ora 11.30, la Baia Mare, o persoană a fost rănită uşor în timp ce se deplasa cu un mijloc de transport în comun pe raza municipiului. Şoferul autobuzului care circula pe bulevardul Republicii, a acţionat frâna pentru a opri, moment în care o pasageră aflată pe culoar s-a dezechilibrat şi a căzut.


Femeia de 30 de ani s-a prezentat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale şi nu a necesitat internarea.
Conducătorul autobuzului nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tot în Baia Mare, pe strada Victoriei, la ora 16.00, conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar pe partea dreaptă a drumului.

La testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul în vârstă de 35 de ani, din localitatea Nistru, a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Pe fondul unui carosabil acoperit cu zăpadă şi mâzgă, un alt eveniment rutier s-a produs pe DN 1C, la ieşirea din Şomcuta Mare. O tânără în vârstă de 24 de ani care conducea un autoturism spre Baia Mare, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme, iar conducătoarea auto a fost transportată cu ambulanţa la spital unde nu a necesitat internarea.
Niciunul din conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ultima ora: Accident pe DN1C in zona Dealul Dura din cauza derdelusului de pe sosea (FOTO)

Şi pe raza Secţiei 3 Poliţie Rurală Fărcaşa a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

La ora 15.16, pe raza localităţii Ariniş, pe un sector de drum în aliniament, pe fondul vitezei neadaptate la condițiile de drum, parte carosabilă acoperită parțial cu zăpadă, un bărbat de 30 de ani din Cehu Silvaniei pierde controlul autoturismului, intră pe contrasens și se răstoarnă în șanțul din partea stângă a direcției de deplasare.

În urma accidentului două persoane pasagere în autoturism, un bărbat de 73 de ani şi o femeie de 71 de ani, au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Nu a fost cazul să rămână internaţi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTUALIZARE: Trei victime încarcerate într-un autoturism răsturnat pe plafon (FOTO)

Acţiune pe linie rutieră la Ocna Şugatag

În perioada 11-14 ianuarie Secţia 5 Poliţie Rurală Ocna Sugatag, a organizat pe raza de competenţă o actiune pe linie rutieră, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare ale accidentelor rutiere.

În au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale la OUG 195/2002 cu o valoare totala de 3470 lei, din care trei sancțiuni pentru neportul centurii de siguranță, două sancțiuni pentru depășire neregulamentară și şapte alte abateri. Totodată au fost reţinute două permise de conducere și a fost constatată o infrațiune de conducere a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: ÎN PRIMĂ INSTANȚĂ – Profesor de sport din Borșa condamnat la 2 ani de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis. Trimis în judecată și pentru furt calificat

Vasile Dale

ÎNTRE COLŢIREA ŞI HIDEAGA: A rupt cu maşina un stâlp, apoi a ajuns pe câmp

Redactie

Masca de țesut – secretul unui ten luminos și sănătos

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.