Recomandate

ULTIMA ORĂ: Drumul Baia Mare – Firiza blocat de brazi rupţi (FOTO/VIDEO)

Continuă incidentele provocate de ninsoarea abundentă. Cu puţin timp în urmă a fost semnalată blocarea drumului dintre Baia Mare şi Firiza de brazi rupţi din cauza greutăţii zăpezii.

Copac prăbușit sub greutatea zăpezii şi pe DN 18, în Pasul Gutâi

Pe DN 18, în Pasul Gutâi, un copac s-a prăbuși sub greutatea zăpezii pe partea carosabilă. Circulația s-a desfășurat, pe un sens, până la intervenția angajaților de la districtul de drumuri naționale, amplasat în zonă. Circulația rutieră se desfășoară, la această oră, în condiții de iarnă. Nu sunt restricții.

Strat de zăpadă frământată se găsește depus pe carosabilul DN 18, pe Dealul Hera, în Pasul Prislop, pe DN 18, în Pasul Prislop (grosime până la 1 cm) Pe DN 18B, stratul de zăpadă frământată măsoară intre 1-2 cm. Vizibilitatea este redusă în trafic, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop, între km 165 și km 175.

Ninge la Târgu Lăpuș, în Pasul Prislop și pe DN17C. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 19 utilaje și împrăștiat 63 tone sare.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV / TRAGEDIE FĂRĂ MARGINI: Un tânăr de 15 ani din Bogdan Vodă a murit strivit de căruță

Vasile Dale

EXCLUSIV LIVE VIDEO: SE FURĂ TOT ÎN BAIA MARE – Doi tineri au furat o cameră de supraveghere amplasată pe un bloc – actualizare

Vasile Dale

FOTO: BOGDAN VODĂ / ACTUALIZARE: Accident rutier, soldat cu decesul unei persoane. Cum s-a petrecut incidentul

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.