Maramuresul Istoric

COMERŢ ILICIT: Comercianţi sancţionaţi şi produse confiscate la Sighetu Marmaţiei

foto kanald.ro

Poliţiştii Biroului de Investigare a Criminalității Economice Sighetu Marmaţiei au acţionat în perioada 16-17 ianuarie pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit pe domeniul evaziunii fiscale cu produse agroalimentare pe raza municipiului.


În urma controalelor efectuate la mai mulţi comercianţi au fost constatate unele nereguli pentru care au fost aplicate şapte sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor acte de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare totală de 4.500 de lei.

Totodată, au fost confiscate mai multe produse alimentare cu perioadă de valabilitate expirată, obiecte de îmbrăcăminte și produse cosmetice, în valoare totală de peste 900 de lei, precum și diferite sume de bani în numerar.Te-ar putea interesa si

SIGHETU MARMAŢIEI: Creșterea tarifului la apă solicitată de Vital S.A. a picat la vot la limită în ședința de Consiliu Local

Redactie

DRESAJ CANIN LA SIGHET: Tehnica din dotare și câinii polițiști au făcut deliciul la Maramureș ”Auto-Moto-Show”

Vasile Dale

Imagini socante la Poieni: Un politist de frontiera a batut cu pistolul in geamul unei masini oprite (FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult