Cofetăria Mai Dulce Baia Mare se intalneste in acest weekend cu mirii si organizatorii de evenimente la centrul comercial Vivo! Tortul miresei, prajituri traditionale si pentru candybar sunt doar cateva din punctele forte ale cofetariei MaiDulce.ro

In perioada 18 – 20 ianuarie 2019, la cel mai mare târg de nunți din Nord-Vestul României, organizat la Vivo! Baia Mare are loc venimentul ce și-a propus să prezinte băimărenilor ultimele tendințe în ceea ce privește organizarea nunților, avându-se în vedere toate aspectele pe care un asemenea moment fericit din viața noastră le presupune.

Chiar dacă a intrat de curând pe piața băimărerană de dulciuri, Cofetăria Mai Dulce a reușit deja să își creeze un bun renume, atât prin calitatea și prospețimea produselor oferite, cu un gust natural și delicios, cât și prin aspectul atrăgător al acestora. Și cum Cofetăria Mai Dulce își dorește să fie aproape de oameni în toate momentele importante din viața lor, nu putea să nu participe la un târg de nunți atât de select precum cel organizat de Vivo! Baia Mare.

Prin produsele prezentate, Cofetăria Mai Dulce s-a aliniat tendințelor internaționale ale anului 2019 în ceea ce privește produsele de cofetărie. Astfel, se preferă fie torturile ale căror culori duc cu gândul înspre paleta unui pictor, chiar imitând urmele lăsate de pensulă sau șpaclu, fie torturile în culori metalice. O altă noutate este tendința de a imita forme și texturi naturale, precum cristalele, marmura sau florile de mină. Negrul este foarte în vogă în ceea ce privește torturile, adesea în contrast cu o paletă de culori vii. De asemenea, sunt preferate formele geometrice, care atrag prin rigoarea și exactitatea lor. Există un trend nu doar pentru torturi, ci și pentru macarons: aceștia trebuie să îmbine două sau mai multe culori, pentru plăcerea nu doar a papilelor gustative, ci și a ochiului.

Www.MaiDulce.rowww.CofetariiBaiaMare.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.