Important

COMBATEREA EVAZIUNII FISCALE ŞI A COMERŢULUI ILICIT: Operatori economici din Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, verificaţi de poliţişti

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acţionat în această săptămână pe raza municipiilor Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor care se comit în domeniul evaziunii fiscale și pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.

Poliţiştii au verificat activitatea a 49 de agenţi comerciali din cele două municipii, iar în urma controalelor efectuate au fost constatate 12 contravenţii şi o infracţiune de contrabandă. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate amenzi în valoare de 31.500 de lei, pentru abateri de la prevederile Legii nr.12/1990 privind activităţile de comerţ şi O.U.G. nr.28/1999 privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

De asemenea au fost confiscate articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, ţigări pentru care nu au putut fi prezentate documente legale, în valoare de 850 lei, şi a fost ridicată în numerar suma de 890 lei.
La activităţi au participat şi lucrători din cadrul Biroului Vamal de Interior Maramureş.

Te-ar putea interesa si

D I S P O Z I Ţ I E privind convocarea Consiliului Judeţean Maramureş în şedinţă ordinară

Vasile Dale

AU VRUT SĂ-ŞI SCHIMBE GARDEROBA, DAR ŞI SĂ RĂMÂNĂ CU BANII: Nu au reuşit să ajungă cu bunurile furate decât până la ieşirea din magazin

Vasile Dale

Centrul de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Griviței Baia Mare, inaugurat astăzi de DGASPC Maramureș

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.