BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

BAIA SPRIE: Cântăreț sedus și abandonat de o femeie din Telciu! L-ar fi lăsat și fără bani și cu televizorul spart

Un bărbat din Baia Sprie acuză o femeie din Telciu că i-a furat 360 de euro și că i-ar fi spart televizorul atunci când încerca, culmea, să îl fure. Cei doi au avut o scurtă aventură în preajma sărbătorilor de iarnă.

Telenovela cu iz maramureșean a avut loc în luna decembrie a anului ce tocmai s-a încheiat. Protagoniști sunt un bărbat din Baia Sprie, cântăreț de meserie, și Marta H. o femeie din comuna Telciu.

Potrivit istorisirii bărbatului, cei doi s-au cunoscut în data de 8 decembrie la un chef. Ulterior, cei doi au rămas prieteni, continuând să păstreze legătura pe rețelele de socializare.

În 20 decembrie, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, femeia i-ar fi propus maramureșeanului să își petreacă sărbătorile de iarnă împreună. După ce au petrecut câteva zile împreună, în 29 decembrie, în prag de Revelion, bărbatul s-ar fi trezit că din portofel îi lipsesc 360 de euro, iar plasma pe care o avea în casă ar fi fost spartă.

Femeia s-ar fi făcut nevăzută cu cei 360 de euro, dar nu înainte de a încerca să ia cu ea și plasma. Televizorul ar fi fost avariat când femeia ar fi încercat să îl scoată pe ușa încăperii. Toate acestea s-au petrecut dis de dimineață, în timp ce maramureșeanul dormea.

Potrivit maramureșeanului, femeia nu s-a oprit aici, mințindu-l și că are nevoie de bani pentru a rezolva diverse probleme de sănătate: „M-a mințit că tatăl ei trebuie să plece să facă un tomograf la Năsăud și îi trebuie 200 de euro. I-am trimis pe numele mamei sale, prin transfer bancar. Am sunat-o pe mama ei și i-am cerut banii, însă m-a înjurat și m-a amenințat că vine în Baia Sprie și mă bate”, mărturisește păgubitul.

Se pare că femeia a părăsit deja țara, fiind în acest moment în străinătate. Pe numele său, bărbatul a depus o plângere pentru furt, care a ajuns al Poliția Năsăud:

„În 15 ianuarie, un bărbat din Maramureș a sesizat faptul că la sfârșitul lunii decembrie o femeie din Telciu i-ar fi sustras o sumă de bani și i-ar fi distrus un televizor. În cauză sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Crina Sîrb. (Sursa foto si text: Bistriteanul.ro)

Te-ar putea interesa si

Pietonii în stare de ebrietate pe drumurile publice – un pericol! 70 de şoferi care conduceau cu viteză excesivă, depistaţi de poliţiştii băimăreni

Vasile Dale

Workshop pentru medici la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

Vasile Dale

FOTBAL – O echipă de tradiție din Maramureș a fost retrasă din campionat

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.