În perioada 21-27 ianuarie, poliţiştii maramureşeni au desfășurat la nivel județean acțiuni cu efective sporite pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi pentru a asigura o intervenţie promptă la orice eveniment.

În această perioadă, polițiștii au intervenit la 299 evenimente și infracțiuni de natură judiciară sau privind siguranța publică și rutieră, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.
În perioada menţionată poliţiştii au constatat 114 infracțiuni și au aplicat 1102 sancțiuni contravenționale. Cele mai multe contravenţii, respectiv 844, au fost aplicate la regimul rutier, 207 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, 19 pentru acte ilicite de comerț, iar restul pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a depăşit suma de 352.000 de lei. Totodată au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 6.500 de lei.

O prioritate a fost creșterea gradului de siguranță rutieră, în această perioadă acţionându-se zilnic cu autospecialele rutier din dotare pentru monitorizarea traficului în scopul prevenirii accidentelor şi identificării celor care încalcă legislația rutieră. Poliţiştii au reținut 50 de permise de conducere (10 pentru alcool) şi au retras 23 de certificate de înmatriculare.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, siguranța cetățenilor fiind o prioritate permanentă a polițiștilor.

loading...
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.