Important

ACȚIUNI PENTRU CREȘTEREA GRADULUI DE SIGURANȚĂ PUBLICĂ: Peste 1100 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii maramureşeni săptămâna trecută

În perioada 21-27 ianuarie, poliţiştii maramureşeni au desfășurat la nivel județean acțiuni cu efective sporite pentru prevenirea şi descurajarea faptelor antisociale, dar şi pentru a asigura o intervenţie promptă la orice eveniment.

În această perioadă, polițiștii au intervenit la 299 evenimente și infracțiuni de natură judiciară sau privind siguranța publică și rutieră, cele mai multe sesizate prin SNUAU 112.
În perioada menţionată poliţiştii au constatat 114 infracțiuni și au aplicat 1102 sancțiuni contravenționale. Cele mai multe contravenţii, respectiv 844, au fost aplicate la regimul rutier, 207 pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice, 19 pentru acte ilicite de comerț, iar restul pentru fapte de altă natură. Valoarea sancţiunilor aplicate a depăşit suma de 352.000 de lei. Totodată au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 6.500 de lei.

O prioritate a fost creșterea gradului de siguranță rutieră, în această perioadă acţionându-se zilnic cu autospecialele rutier din dotare pentru monitorizarea traficului în scopul prevenirii accidentelor şi identificării celor care încalcă legislația rutieră. Poliţiştii au reținut 50 de permise de conducere (10 pentru alcool) şi au retras 23 de certificate de înmatriculare.


Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, siguranța cetățenilor fiind o prioritate permanentă a polițiștilor.

Te-ar putea interesa si

NICIO ZI FĂRĂ INFRACŢIUNI LA REGIMUL CIRCULAŢIEI: Trei maramureşeni s-au ales cu dosare penale

Vasile Dale

Cum putem elimina obiceiurile nesănătoase din alimentație. Răspunsul oferit cu ajutorul a trei studenți

Vasile Dale

Regiunea Flevoland, alături de Maramureș în criza refugiaților din Ucraina

Redactie

1 mesaj

Gicu ianuarie 29, 2019 at 2:38 pm

Să înteleg că suntem o țară de infractori ?!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult