Eveniment

ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR RUTIERI MARAMUREŞENI: Trei persoane s-au ales cu dosare penale pentru infracţiuni rutiere

În intervalul ultimelor 24 de ore poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale pe numele a trei persoane care au comis infracţiuni rutiere.


Aseară, la ora 23.30, poliţiştii Serviciului Rutier Maramureş, în timp ce desfăşurau activităţi pe D.E.58, au oprit pentru verificări un autoturism condus pe raza oraşului Seini. La volan a fost identificat un băimărean de 50 de ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Un conducător auto aflat sub influența alcoolului a fost depistat de polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus, în timp ce conducea pe D.J.109F, pe raza localităţii Vălenii Lăpuşului. Aseară, în jurul orei 22.30, când a fost oprit şi testat cu aparatul etilotest, bărbatul de 34 de ani, din Târgu Lăpuş, avea o concentraţie de 0.78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Un tânăr de 26 de ani, domiciliat în Poienile de sub Munte, este cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, după ce poliţiştii Serviciului Rutier au constatat că permisul prezentat în momentul verificărilor aparţinea unei alte persoane şi era expirat, iar el nu este deţinător de permis.
În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

CAMERĂ DE BORD ACCIDENT LIVE: Avem imaginile impactului dintre două mașini pe DN1C la Tăuții Măgherăuș

Vasile Dale

EXCLUSIV: În căutarea lemnului furat poliţiştii au descins în 7 localităţi din Maramureş şi Satu Mare (actualizare)

Redactie

AU FUGIT DIN CALEA RĂZBOIULUI: Peste 50 de suflete au găsit linişte şi speranţă la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii din Petrova

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.