BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

A REVENIT IARNA GREA / ACTUALIZARE: Se circulă greu pe toate drumurile judeţene (FOTO, VIDEO)

Iarna a revenit în forţă în judeţul Maramureş. După ce ieri a plouat, azi ninge de câteva ore bune, depunându-se un strat considerabil de zăpadă pe toate drumurile, afectând circulaţia rutieră. 

 

 

 

 

Ninge abundent pe toate sectoarele de drumuri naționale. Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Vizibilitatea este bună în trafic. Se intervine cu utilaje și material antiderapant pe sectoarele de drumuri naționale. Strat de zăpadă frământată, cu grosimea de până la 1 cm pe DN 18, în Pasul Gutâi și Pasul Prislop. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu 11 utilaje și au împrăștiat 42,5 tone material antiderapant, respectiv 300 litri clorură de calciu.

Valori ale temperaturii aerului la această oră: 0 grade în Baia Mare, Târgu Lăpuș, Cavnic și Baia Sprie și Borșa, 1 grad la Ocna Șugatag și Vișeu de Sus.

Actualizare date DN
Ninge pe toate sectoarele de drumuri naționale, cu excepția DN 17C și DN 18 la Petrova și Vișeu de Sus. Vizibilitatea este redusă de ceață, sub 100 de metri, pe DN 18, in Pasul Prislop, intre km 156 și km 180. Zăpadă frământată, cu grosimea de până la 1 cm pe DN 1C și E58, respectiv DN19, Dealul Huta-Certeze și pe DN 18, in Pasul Prislop, intre km 156 și km 180 km. Angajații secției au intervenit cu 20 utilaje și au împrăștiat 132 tone material antiderapant și 200 litri clorura de calciu.

Te-ar putea interesa si

ÎN PLINĂ STRADĂ / ACTUALIZARE: Un băimărean a fost săltat de mascații de la crimă organizată de pe bd București. Ce spun poliţiştii

Vasile Dale

FOTO: Şofer băimărean, vinovat de producerea unui accident produs lângă Gherla

Redactie

Fost președinte al PSD Vișeul de sus, actual consilier județean Pro România, SUB LUPA DNA în mega-dosarul permiselor – A fost interceptat și filat alături de fostul șef Viorel Donciu

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult