Caz incredibil astăzi pe străzile din Baia Mare. Un cititor a filmat o scenă desprinsă parcă din filmele americane de acțiune.

Doar că s-a petrecut pe un bulevard din Baia Mare. Un echipaj al Poliției Locale a oprit lângă un autoturism Audi înmatriculat în Franța, care staționa într-o zonă interzisă.

Se pare că polițistii locali l-au rugat să se pună în mișcare pentru că e interzisă staționarea. În acel moment, bărbatul de la volan, un individ din Bușag conform informațiilor noastre, a început să îi înjure ca la ușa cortului pe agenții de la Poliția Rutieră Locală Baia Mare.

Polițiștii au coborât pentru a-i cere actele doar că în acel moment bărbatul a adresat cuvinte obscente și a demarat în trombă. A trecut la câțiva centimetri de unul dintre agenții de la Poliția Locală.

Echipajul rutier al Poliției Locale a trecut la urmărirea acestuia, reușind să îl identifice și să îl oprească în trafic. Cuvintele jignitoare la adresa agenților au continuat. După ce l-au identificat bărbatul a fost sancționat contravențional, urmând ca acest caz să fie preluat de Poliția Națională.

Vom reveni

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.