EvenimentMaramuresul Istoric

DEȘI AVEM PESTĂ PORCINĂ IN JUDEȚ: Unui borșean i-a murit porcul dar nu interesează pe nimeni. Ignorat de veterinar (FOTO/VIDEO)

Primim de la cititorii noștri! Un borșean, proprietarul unei mici ferme de animale din localitate, ne-a scris despre clipele de coșmar prin care trece după ce porcul din gospodărie i-a murit subit. Și nu doar el, ci toți vecinii acestuia de pe strada Ulița Eroilor din Borșa.

”Porcul a murit dupa ce i-am spus medicului veterinar ca este ceva in neregula. Acesta mi-a dat trei injecții sa i le fac acasă. I le-am facut dar a murit. Am sunat imediat să anunț și să vină cineva să facă autopsie să vadă ce s-a întâmplat. Avem pestă porcină în județ și trebuie să știm motivul pentru care a murit.

Pana la această nimeni nu a venit deși am sunat peste tot. Nimănui nu îi pasă. Am foarte multe animale în curte: porci, păsări, vaci, măgari, măgărițe, peste o sută de găini. Trebuie să știu ce s-a întâmplat” ne-a transmis disperat omul.

ACTUALIZARE

După ce am publicat știrea în gospodăria borșeanului și-au făcut apariția cei avizați pentru a preleva probe. Au făcut-o și au plecat rapid, lăsând animalul eviscerat în curtea omului. I-au spus doar să îl îngroape el unde dorește. Incredibil câtă nepăsare și indolență din partea unora care reprezintă până la urmă STATUL ROMÂN. Doamne ferește să se confirme ca a fost vorba de gripă porcină! Suntem curioși cine ar plăti și cum pentru modul de acțiune de astăzi al celor abilitați! Nu de alta, dar imaginile video pe care le avem sunt tulburătoare și nu ne permitem să le facem publice. Deocamdată!

vom reveni

Te-ar putea interesa si

ACTUALIZARE: DJ 188 inundat, trafic restricționat temporar între Vișeu și Bogdan Vodă (FOTO)

Vasile Dale

BOOKURIE: Târg de cărţi în Piaţa Cetăţii din Baia Mare

Vasile Dale

EXCLUSIV FOTO: A plonjat cu mașina într-o grădină la Leordina. Alt șofer s-a răsturnat în șanț la Tg. Lăpuș

Vasile Dale

1 mesaj

Azx februarie 3, 2019 at 8:51 pm

După ce a trecut Crăciunul și porcul este în frigider din partea mea vie și potopul

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Doar acceptand cookie-urile va putem asigura o experienta personalizata. Accepta Citeste mai mult