Eveniment

ATENŢIE PE CINE LĂSAŢI ÎN CASĂ! Băimăreancă identificată după ce a furat un telefon scump dintr-o casă în care făcea curăţenie

Cât l-a costat pe un bărbat de 58 de ani din Baia Mare curăţenia din propria locuinţă? Un telefon mobil în valoare de 4.600 de lei! Poliţiştii au identificat o tânără care a sustras un telefon mobil tocmai de la persoana căreia îi făcea curăţenie în locuinţă.


La începutul acestei săptămâni băimăreanul i-a sesizat pe poliţiştii de investigaţii criminale Baia Mare că a rămas fără telefonul mobil. Primele cercetări au relevat că bănuită de comiterea faptei este o persoană care venea periodic să-i facă curăţenie şi căreia i-a acordat toată încrederea, deşi ştia foarte puţine lucruri despre ea. Pista pe care au pornit poliţiştii în momentul în care au început să investigheze cazul a fost una corectă, documentările acestora conducându-i la identificarea autoarei furtului: o tânără de 26 de ani din municipiu.

Aceasta este acum cercetată de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Te-ar putea interesa si

FARA SUFLET IN PRAG DE CRACIUN: Nou nascut aruncat viu in apele inghetate ale unui parau din Poienile de Sub Munte (FOTO EXCLUSIV – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

VAL DE EVENIMENTE RUTIERE ÎN WEEKEND: Accidente la Cărbunari, Hideaga, Sighetu Marmaţiei, Moisei

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Impact violent la Hideaga între un BMW și un microbuz cu 8 călători. Sunt victime (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.