Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Gheorghe Pop de Băşeşti” al judeţului Maramureş a anunţat că la Borsa, pe strada Viseut(catre pastravarie) a izbucnit un incendiu.

Potrivit primelor informaţii furnizate de ISU Maramureş, prin apelul unic de urgenţă 112, a fost semnalat foc la o casă. Un echipaj de pompieri a pornit deja spre locul menţionat, pentru a stinge flăcările.

Unii localnici din zona Borsa Complex sustin ca focul ar fi fost pus intentionat.

Actualizare ISU Maramureș

Pompierii maramureșeni au intervenit pentru lichidarea a două incendii, în intervalul 10.02.-11.02.2019.

​Ieri, 10.02., militarii din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la podul unei locuințe. Focul a distrus circa 100 metri pătrați de acoperiș, diverse obiecte de mobilier și îmbrăcăminte.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

”Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere. Totodată, un bărbat a fost internat la Spitalul Municipal Sighet pentru efectuarea unei expertize psihiatrice” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Conform localnicilor proprietarul imobilului s-ar fi certat cu soția lui, căreia i-ar fi spus că va aprinde casa. Lucru care, din păcate, s-a și întâmplat.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.